mandag den 15. februar 2010

Heavy Rain Spoiler.

Så blev det endeligt muligt, for dem der ikke har fået anskaffet sig demoen af Quantic Dream's kommende udgivelse Heavy Rain, at spille en lille scene på Youtube.


Det er en anderledes approach på at promovere for sit spil, men dermed ikke sagt at det er en forkert måde at gøre det på.

Nogle ville nok sige at der er for meget spoiler over det. Andre ville nok argumentere for at det giver folk, som ikke har mulighed for at spille demoen, en chance for at prøve en basal udgave af spillet.

Så kan den håbefulde Heavy Rain fan og andre, sidde og vente på at spillet bliver released d. 24 feb i EU. Og indtil da, enten prøve demoen eller teste Youtube versionen.

Men hvad synes i om det? Er det en god måde at promovere sit spil på? Dårlig? Fyr løs. :)

Ps: har selv prøvet det og altså ved første øjekast, så virker det ret underligt at "spille" på Youtube, men måden det er sat op på, er faktisk meget genial. Så længe man kan holde sig fra playlisten til højre :D

Heavy Rain, game, spil, spilerfaring, thriller, spænding, PS3, Playstation3, konsekvens, origami, mord, mysterie, detektiv, Scott Shelby, Ethan Mars

Ingen kommentarer: