onsdag den 8. august 2007

Mere om Blogger.dk

Nu har jeg efterhånden lavet et par opgaver for Bloggerwave og jeg må sige at det er sku en side der holder hvad de lover. Deres koncept er bygget op på at man med sin blog kan skrive om en masse forskellige ting, indsætte et lille link, et billede eller andre ting og så dermed give annoncøren sin personlige mening om tingene.

Jeg er blevet betalt med det samme for mine opgaver, så det er på ingen måde et scam firma. De lover en lille nem indtjening og det er bestemt det man får.

Jeg glæder mig til at de vokser og bliver større og at vi (bloggerne) dermed får flere muligheder for at skrive om diverse ting og dermed flere muligheder for at tjene lidt flere penge. :)

Det er ikke noget man bliver millionær på, men det er en utrolig god måde at tjene lidt penge på at lave noget man kan li uden at det tager alt for lang tid. Så jeg kan varmt anbefale at folk joiner og får skrevet en masse nye blogs.Ny opdatering på min tattoo.


Så blev det endelig tid til at der kom lidt mere på min tattoo :o)

Det blev godt nok lavet for en uge siden, men har bare ikke haft overskud til at få skrevet om det.

Så i får lige det nyeste billede af den her.

Næste gang der bliver lavet noget på den, skulle meget gerne være d. 17 august, så hold jer uptodate med bloggen og følg med i udviklingen *s*