torsdag den 12. marts 2009

Jack & Jones 's nye Webshop.Så kom Jack & Jones med på det danske net marked.

Det har de gjort med en nem og overskuelig side, som byder på alt hvad
hjertet begærer fra J&J.

Siden er stabil, mulighederne er mange og betalingen går nemt og smertefrit, samt de
byder både på et forum, samt en blog hørende til siden.
Derudover så kører de med 10kr i forsendelse på ALLE ordrer. Ja du læste rigtigt. 10kr på
alle ordrer er da noget af en satsning, men så må vi jo håbe at de kan tjene det ind på andre måder. ;)

Så det er bare om at komme igang med at få spredt rygtet og så får handlet ind til den
store guldmedalje. :)Jack & Jones online shop


Weissenhäuser Strand


Feriecentret Weissenhäuser Strand er en feriepark uden skyskrabere. Den består af moderne lejligheder, bungalows, "Penthouse" og "Garden Apartment" lejligheder samt og et hotel. Feriestedet omfatter også et subtropisk badeparadis, et sports- og spillecenter, en wellness-oase, den udendørs naturpark Columbus-Park og en række undendørs aktiviteter.

Feriecentret ligger 5 km. fra byen Oldenburg i Holstein og kun ca. 40 km. fra Puttgarden ved Hohwachter bugten, og er omgivet af klitter og naturligt landskab. Den fantastiske arkitektur med mange grønne græsplæner mellem de forskellige lejlighedskomplekser bidrager til en afslappet ferie-atmosfære. Stranden er 3 km. lang, hvoraf ca. 400 m er reserveret til nøgenbadning. Et lille stykke længere væk grænser et militært træningsområde op til stranden, så midlertidige fredsforstyrrelser kan forekomme. Afstanden til stranden er mellem 150 til 400 m.

På vores Super tilbud" kan I hver dag benytte vores Subtropiske badeparadis med sauna, jacuzzi, vandrutschebaner og baby-badeland. Rigtig sjovt for store og små vandhunde!
I vores "Sports & Spiel" center kan I - også gratis - spille tennis, badminton, squash eller bordtennis, benytte trampoliner, radiobiler, både for børnene og spille minigolf (inde og ude). Afhængigt af vejret har I også mulighed for at leje cykler (i alle størrelser) eller kælke. I vores Columbus Park kan I sejle i robåd og i vandcykel, spille minigolf eller skyde med bue. I kan også spille kegler (en art bowling) i vores indendørs spillehal. Alt samme gratis i "Super tilbud" perioderne.
Alle aktiviteter kan benyttes efter "først til mølle" princippet. Aktiviteterne findes specificeret i vores standardprisliste. Specielarrangementer er undtaget.