torsdag den 18. marts 2010

L'Oreal - INOA

L'Oreal er kommet frem med et nyt produkt, som denne gang udelukkende er blevet fremstillet til frisører og andre stylister.


L'Oreal skriver selv om deres nye produkt:


INOA fra L'Oréal Professionnel er det største teknologiske gennembrud i de 100 år, hårfarve har eksisteret. Serien er udviklet eksklusivt til frisører og INOA er den første hårfarve som indeholder den revolutionerende ODS-teknologi: Oil Delivery System*.

INOA vil uden tvivl revolutionere og blive de danske kvinders foretrukne hårfarve på grund af sine bemærkelsesværdige fordele:
• Duftmæssigt velvære i behandlingstiden 
• Komfort til hovedbunden
• Absolut respekt** for håret 
• Perfekt dækning af hvide hår
Miraklet  bag INOA har L'Oréal Research døbt ODS. ODS er et oliebaseret system der maksimerer hårfarvesystemets virkning. Den revolutionerende og ammoniakfri formel, giver frisøren mulighed for at lysne håret med op til tre toner. Farveresultatet med INOA er fantastiske - præcise, ensartede og med perfekt dækning af alle hårtyper.
INOA = det ultimative inden for pleje! 
Med INOA fra L'Oréal Professionnel forenes et fantastisk farveresultat med optimal velvære. Den nye farveserie tilbyder en optimeret og meget komfortabel atmosfære til salonen – dette med fokus på reduktion af lugt samt optimering af den absolutte respekt** for håret og optimal komfort til hovedbunden.
Så er du en spirende en spirende eller en etableret frisør/stylist, så er Inoa, vist lige noget for dig. :)


Du kan se mere om Inoa på linket herunder: