lørdag den 14. marts 2009

Telia Webshop.


Telia Webshop er ejet af Telia. Hver dag klikker flere hundrede folk ind på Webshoppen for at købe mobiler, finde gode tilbud samt finde information om de nye mobiltelefoner.

Udfordreren på det danske telemarked

Telia har været i Danmark siden 1995. Telia Stofa, som har været en del af Telia siden 1995, blev allerede grundlagt i 1958. I Danmark er Telia udfordreren på telemarkedet. Vi har en klar strategi om hele tiden at have konkurrencedygtige produkter for både virksomheder og private. Kerneforretningen er mobiltelefoni, bredbånd, kabel-tv, grossistsalg og fastnettelefoni.

1,8 mio. kunder

Telia i Danmark har ca. 1,15 mio. mobilkunder, 375.000 kabel-tv kunder, 153.000 bredbåndskunder og 150.000 fastnetkunder, hvilket tilsammen giver ca. 1,8 mio. kunder. Telia i Danmark har i dag ca. 1.300 ansatte.

Telia kører pr nogle kampagner, som gør at du kan spare utrolig mange penge på at samle dine produkter. F.eks kan du få Tv, Internet og Fastnet i en pakke til 299kr om måneden.

Telia's Webshop kan findes her:


Telia har de gode tilbud


Rusthållargården


I mere end 100 år har det været deres mission at skabe positive møder mellem mennesker. Det er derfor ikke så mærkeligt, at de er blevet gode til det, og at Rusthållargården med sin kreative og afslappede atmosfære stadig er et naturligt mødested for både virksomheder og privatpersoner.

Harmoni, nærhed og inspiration er nøgleord, de arbejder efter. Deres vision er at Vi som gæster, skal mærke dette i al kontakt med dem hos Rusthållargården.

Vi fejrer påsken og foråret med et 4-stjernet tilbud: Ægte Countryside påskeferie midt i Kullens fantastiske natur.

I får 2 overnatninger i delt dobbeltværelse, en 2-retters gourmetmiddag dag 1, en 3-retters gourmetmiddag/påskemenu dag 2 samt 2 x Rusthållargårdens store morgenbuffet.

Pris: sek 2.350/2.750 pr. person (ca. dkk 1.600/1.850). 

Prisen varierer efter værelseskatagori. Valgfri ankomstdag mellem den 3.-13.april. I vælger selv, hvornår I holder påskeferie.

Langfredag, 10.april, begynder den årlige "Kunstrunde", hvor 149 kunstnere i Nordvestskåne åbner deres atelierer og værksteder for publikum. I er velkomne til at kigge indenfor og opleve både arbejdsproces og de færdige kunstværker. Kom og se kunstnerne over skulderen. 

Er i golfspillere, så kan vi friste med to af Skånes allerbedste golfbaner - S:t Arilds GK og Mölle GK.

Alt dette og meget mere kan du finde på Rusthållargården's hjemmeside.

Miniferie - Godt og billigt