søndag den 5. april 2009

Heide Park - TysklandGår du og mangler en mini ferie?. Til en billig penge?.

Har du nogensinde hørt om Heide Park i tyskland? Det tænkte jeg nok. Det havde jeg heller ikke før en af mine veninder gjorde mig opmærksom på dette lille paradis.

Heide Park skriver selv om stedet:

Heide-Park er ikke noget mirakel! Det er meget mere.
Der er ingen mirakler i Heide-Park, bare mere end 50 attraktioner, lige fra de stille og rolige til de lynhurtige, hvor man taber pusten. I Heide-Park finder I alt det, et eventyrlystent hjerte kan begære - og så er det helt ligegyldigt om hjertet sidder bag et lille eller stort bryst.
Derudover har du muligheden for at tilbringe et par nætter på det smukke hotel Port Royal, som ligger lige op til Heide Park. 

På Hotel Port Royal har vi genskabt pirattiden fra 1600-tallets Caribien. Her genfortæller vi historierne fra dengang. Samtidig har vi skabt et helt moderne hotel, helt unik i Tyskland - og perfekt for familier, firmaer og konferencer. Prøv at tage med på en kort tur rundt på Port Royal. Så ... klappen for øjet, træbenet på, nu går det løs!

Så med skønne omgivelser, sjove attraktioner og et fantastisk smukt hotel, kan i nu tilbringe en mini ferie sammen med familien, kæresten eller i godt selskab med vennerne til en utrolig lav pris. 

Følgende tilbud er aktuelt pt:

Giv hele familien en ekstra ferie i Heide-Park for fuld fart. Ta’ 2 dage, men betal kun for 1!

Oplev alle vores forskellige aktiviteter og shows, prøv alle vores forlystelser – lige så meget, I orker – og nyd opholdet på vores spændende sørøverhotel, Hotel Port Royal, med alle de gennemførte detaljer.


Vores ”2 for 1” forårs miniferier indeholder:

  • 2 dages entré til Heide-Park med alle forlystelser, shows og aktiviteter betalt. I skal kun tænke på at have det sjovt!
  • 2 overnatninger i ”Sørøverkahyt” på vort temahotel, Hotel Port Royal – med egen indgang direkte til parken
  • Stor morgenmadsbuffet hver morgen
  • Underholdningsshow hver aften på Hotel Port Royal.
  • Fri parkering

Fra kun 74,00 Euro

Prisen er pr. person i "sørøverkahyt" på Hotel Port Royal ved 2 voksne og 2 børn under 11 år i samme kahyt


Så hvad venter du på?.

2 dage, betal for 1 - i Heide-Park og nyd en super god tur til Tyskland.