fredag den 13. marts 2009

DSB Orange


DSB er Danmarks største trafikoperatør og er en selvstændig offentlig virksomhed ejet af Transport- og Energiministeriet. 
  
DSB har en årlig omsætning på 10,5 mia. kr. og står for mere end 155 millioner togrejser i Danmark hvert år. 
  
Der er ca. 9.000 medarbejdere ansat i DSB.

De er så kommet med et påfund som har gjort DSB lidt mere interessante og har gjort rejser med kollektiv trafik lidt billigere. 

Det hedder DSB Orange. Princippet er enkelt.

Først til mølle får de billigster billetter til rejser i danmark. Nogle gange kan der være mange billetter tilbage og andre gange kan der være udsolgt. Så det hele gælder om at få bestilt dem så tidligt som muligt. 

Har selv benyttet mig af deres service et par gange og bruger dagligt DSB til at tjekke køreplaner samt andre små ting. 

Du kan læse mere om DSB Orange her: 


DSB Orange


Vero Moda


Med mere end 800 Vero Moda butikker verden over behøver du ikke lede længe for, at finde lige det du søger. Vero Modas online shop er åben 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Du kan finde de sidste nye trends og musthaves som du kan føje til din garderobe eller du kan skabe en helt ny stil. Det behøver ikke at koste en formue at se fantastisk ud. Vi har 8 kollektioner om året, og vi får nye varer til vores butikker hver dag. 

Historien om et af Europas største modemærker begyndte i 1987 da Bestseller lancerede Vero Moda - et tøjmærke i god kvalitet med de nyeste looks til den rigtige pris. Vero Moda har en stærk position i modeverdenen og udvikler sig hele tiden. Vero Modas målgruppe er modebevidste kvinder, der nyder friheden til at skabe deres eget look. Vero Modas vision er, at skabe afveksling, individualitet og positivitet.

Så hold øje med din Vero Moda Butik og vores online shop så du ikke går glip af de nyeste styles.Vero Moda modetøj til billige penge