onsdag den 24. december 2008

Et minut kan blive til et liv for et barn

Det emne jeg vil skrive lidt om nu er et der virkelig betyder en del for mig. Det er et afsnit om en hjælpeorganisation der hedder SOS-Børnebyerne.

SOS-Børnebyerne er en privat organisation der udlukkende hjælper forladt og forældreløse børn rundt omkring i verden.


Et eksempel på hvad de laver:

En SOS-børneby er ikke et børnehjem, men en helt lille by, der består af ca. 15 familiehuse. Hvert familiehus består af en familie på 6 til 12 søskende og en SOS-mor, der sammen med SOS-Børnebyerne sørger for, at forladt og forældreløse børn får en familie, omsorg og kærlighed.Børnene oplever fællesskab gennem de trygge familierammer og får også en fremtid igennem SOS-Børnebyernes børnehaver, skoler og andre uddannelsesinstitutioner.

Man kan blive SOS-fadder og dermed hjælpe og støtte et eller flere børn i lande hvor der ikke er andre muligheder for dem.

Jeg er selv blevet fadder for lidt over et par måneder siden og det giver mig en tilfredsstillelse i at vide at de penge jeg giver til SOS-Børnebyerne går til at hjælpe en lille pige og en lille dreng i sydafrika, til at give dem en ny start på livet og forhåbentlig en bedre fremtid.

Bliv SOS-fadder! Du vælger selv som SOS-fadder, hvor i verdenen dit bidrag til fremtiden skal nå hen, og om du vil have direkte kontakt med barnet eller hjælpen skal være på afstand. Du binder dig ikke til et fadderskab, længere end du selv har lyst til. Som fadder kan du være sikker på, at din hjælp altid når frem; 90 % af dit bidrag går direkte til børnebyen. Bliv SOS-fadder! Et minut af dit liv og din tid kan blive til et helt nyt liv for børn som ikke har muligheden for at lave de ting som andre børn i verden har.


Ingen kommentarer: