lørdag den 14. marts 2009

Rusthållargården


I mere end 100 år har det været deres mission at skabe positive møder mellem mennesker. Det er derfor ikke så mærkeligt, at de er blevet gode til det, og at Rusthållargården med sin kreative og afslappede atmosfære stadig er et naturligt mødested for både virksomheder og privatpersoner.

Harmoni, nærhed og inspiration er nøgleord, de arbejder efter. Deres vision er at Vi som gæster, skal mærke dette i al kontakt med dem hos Rusthållargården.

Vi fejrer påsken og foråret med et 4-stjernet tilbud: Ægte Countryside påskeferie midt i Kullens fantastiske natur.

I får 2 overnatninger i delt dobbeltværelse, en 2-retters gourmetmiddag dag 1, en 3-retters gourmetmiddag/påskemenu dag 2 samt 2 x Rusthållargårdens store morgenbuffet.

Pris: sek 2.350/2.750 pr. person (ca. dkk 1.600/1.850). 

Prisen varierer efter værelseskatagori. Valgfri ankomstdag mellem den 3.-13.april. I vælger selv, hvornår I holder påskeferie.

Langfredag, 10.april, begynder den årlige "Kunstrunde", hvor 149 kunstnere i Nordvestskåne åbner deres atelierer og værksteder for publikum. I er velkomne til at kigge indenfor og opleve både arbejdsproces og de færdige kunstværker. Kom og se kunstnerne over skulderen. 

Er i golfspillere, så kan vi friste med to af Skånes allerbedste golfbaner - S:t Arilds GK og Mölle GK.

Alt dette og meget mere kan du finde på Rusthållargården's hjemmeside.

Miniferie - Godt og billigtIngen kommentarer: