tirsdag den 7. april 2009

Ipsos AccessIpsos Access Panelerne er den førende europæiske leverandør af markedsundersøgelser baseret på paneler. Brug af internettet som led i vores online panel. For at gøre din mening til kende - enkelt og nemt! 

Ipsos Access Panelerne er en europæisk leverandør og en del af Ipsos-Gruppen, en af de førende virksomheder på markedet. 

Ipsos Access Panelerne er forpligtet til at give forbrugerne mulighed for at sige deres mening om forskellige emner, og at fabrikanterne tage hensyn til disse punkter, når de udvikler nye produkter. 

For at nå disse mål, arbejder Ipsos Access Paneler med folk som dig, der indvilliger i at deltage i en særlig gruppe af forbrugere kaldes et panel. Et medlem af dette panel, der kaldes et panel deltager, vil få flere invitationer om året til at deltage i undersøgelser. 

Ipsos Access Panel er veletableret i Europa, med kontorer i Frankrig, Storbritannien, Tyskland og Italien. I øjeblikket over 100 personer, der arbejder for virksomheden. 

Ipsos-Gruppen, med sin undersøgelse metode var den gruppe, der kaldes "International onde ånder", er blandt de 10 verdens førende selskaber inden for markedet. Den gruppe har god viden og erfaring på mange områder, fra reklamer forskning med Ipsos Interactive Services, at meningsmålinger, og alle aspekter af markedet (produktprøvning, begrebet testning, lancering af produkter, kommunikation ...). Ipsos-Gruppen opererer i 35 lande.


Ipsos Access


Ingen kommentarer: